top of page
Duette® - Plisssegardin
Duette® - Plisssegardin
Duette® - Plisssegardin
Duette® - Plisssegardin

Plissègardiner

 

Plisségardiner er et moderne og fleksibelt alternativ til persienner.

Plisségardinen velges etter funksjon og behov. Den kan skyves helt sammen, slik at utsyn bevares, samles på midten – eller trekkes helt ut og dekke hele/deler av vinduet – alt etter behovet. Vi har et stort utvalg av moderne farger og mønstre til plisségardin. Velg mellom lysfiltrerende og lystett plisségardin eller lyddempende/energibesparende type.

Ditt distrikt - Vårt fokus!
 

Vi leverer mye plissegardiner og lamellgardiner i Follo; Ski, Oppegård, Langhus, Vestby, Nesodden, Ås, Kråkstad Drøbak og Frogn. Plissegardinene er norskproduserte og produserer i Hobøl som er nabokommunen til Ski. Det gir kvalitetsikring og raskere levering. Stort utvalg av moderne farger og mønstre til plissegardin!

Plisségardiner etter mål.

Fyll ut kontaktskjema så kan vi komme på gratis befaring, ta mål og gi et pristilbud. Det er også mulig at du tar mål selv, sender oss og bestiller (noe lavere pris).Det unike med plissegardiner er at det kan tilpasses de fleste typer vindusformer. Plisse tar liten plass, og kan reguleres enten med snor eller håndtak. Den snorløse varianten er ekstra barnesikker, og det er mange modeller og forskjellige funksjonaliteter å velge blant.

Montering

Plisségardiner fra Hilmar Hammerhei er enkle å montere, og kan festes både i tak og på vegg. Du kan også velge å henge plisségardinen utenpå eller inni vinduskarmen. Det avhenger litt av type vindu og hvor stor vinduskarmen er. Vi har plisségardiner uten snortrekk og med snortrekk. Flere av produktene er trådløse og derfor også barnesikre. (Duette® LiteRise®)

Kontakt oss for gratis befaring. Dag/kveld.

Success! Message received.

bottom of page