top of page
Markiser

Styringssystemer og motor til markiser

 

Somfys hjemmeautomatisering TaHoma® kan bygges ut etterhvert som prosjektet utvikler seg. Den vil tilfredsstille alle dine behov, med over 100 kompatible enheter som kan kobles til din boks, inkludert motorer, sensorer, detektorer, kameraer, termostater, belysning og mer.

TaHoma® er også kompatibel med store leverandører, som Velux med takvinduer, Honeywell og Hitachi med oppvarming, og flere. Takket være radioteknologien kan dette trådløse systemet installeres enkelt og kobles til alt utstyr som du har installert.

Et enkelt og brukervennlig grensesnitt for administrasjon på nett, som lar deg kontrollere alle dine tilkoblede enheter fra en datamaskin, smarttelefon eller nettbrett. TaHoma® er kompatibel med mange forskjellige radioprotokoller. TaHoma® er også kompatibel med store leverandører, som Velux med takvinduer, Honeywell og Hitachi med oppvarming, og flere. Takket være radioteknologien kan dette trådløse systemet installeres enkelt og kobles til alt utstyr som du har installert.

Sol- og vinduautomatikk gjør at markisen din går automatisk inn og ut etter været – perfekt f.eks. etter ferien.

Alt du trenger er å kjøpe Tahoma Boksen og laste ned appen via AppStore eller via Android AppStore.

Spar strøm
“Både sommer og vinter kan jeg dempe påvirkningen av varme og kulde uten å anstrenge meg. En solsensor og en timer åpner og lukker min tilkoblede persienner, markiser eller screens”

Kontakt oss for gratis befaring. Dag/kveld.

Success! Message received.

bottom of page